Похована пирошка (140гр.)

140ден.

Похована зденка (30гр.)

40ден.

Похован кашкавал (120гр.)

190ден.

Похована полнета пиперка (130гр.)

150ден.

Пилешки прсти (300гр.)

240ден.

Поховани тиквици (100гр.)

170ден.

Поховани маслинки (100гр.)

140ден.

Биено сирење (100гр.)

180ден.

Печурки со путер и пармезан (250гр.)

170ден.

Полнети печурки со сирење (250гр.)

печурки, овчо сирење

230ден.

Топено сирење (150гр.)

250ден.

Роловано биено сирење со сланина (100гр.)

250ден.

Похована даска(490/900гр.)

680/1100ден.

Тиквици на скара (100гр.)

со лук или павлака

160ден.

Прженица со чварки (160гр.)

праз, сува пиперка

300ден.

02 306 2009