Ќебап (25гр.)

18ден.

Плескавица (180гр.)

140ден.

Шарска плескавица (300гр.)

270ден.

Ајдучка плескавица (250гр.)

270ден.

Уштипци (60гр.)

80ден.

Вратна кременадла (250гр.)

220ден.

Кременадла (200гр.)

200ден.

Пилешки стек (200гр.)

220ден.

Џигер (250гр.)

190ден.

Свинско филе (250гр.)

480ден.

Ребро на скара (280гр.)

280ден.

Вешалица (200гр.)

270ден.

Увијач свински (250гр.)

290ден.

Увијач пилешки (250гр.)

290ден.

Ражнич пилешки (150гр.)

190ден.

Ражнич свински (150гр.)

190ден.

Полнето пилешко (250гр.)

300ден.

Домашен димен колбас (150гр.)

180ден.

Тенок димен колбас (120гр.)

130ден.

Пилешки крилца (450гр.)

190ден.

Пилешки батак (200гр.)

220ден.

Полнета вешалица (250гр.)

300ден.

Пилешко во кари (250гр.)

290ден.

Телешка кременадла (160гр.)

420ден.

Телешка шницла (200гр.)

470ден.

Растурен ражнич (250гр.)

300ден.

Ребро во фурна (1000гр.)

1200ден.

Пилешко во бел сос (250гр.)

пилешко, печурки

300ден.

02 306 2009