Шопска салата (360/550/850гр.)

(домат, краставица, кромид, кравјо сирење, маслинки)

150/200/260ден.

Грчка салата (360/550/850гр.)

(домат, краставица, кравјо сирење, маслинки, кромид, оригано)

160/220/280ден.

Македонска салата (360/550/850гр.)

(домат, блага пиперка, маслинки, магдонос, кромид)

170/220/280ден.

Таратор (200гр.)

(павлака, краставица, магдонос, маслинка)

150ден.

Мешана салата (200гр.)

(домат, краставица, маслинки, морков, цвекло, зелка)

140ден.

Мимоза салата (250гр.)

(марула, јајца, маслинки, лимон)

150ден.

Зелка салата (250/400/700гр.)

90/110/160ден.

Домат салата (200гр.)

150ден.

Домат полнет со овчо сирење (300гр.)

200ден.

Краставица салата (200гр.)

150ден.

Туршија (200гр.)

150ден.

Кисела зелка (200гр.)

150ден.

Туна салата (200гр.)

230ден.

Цезар салата (350гр.)

250ден.

02 306 2009