Овчо сирење (100гр.)

160ден.

Кравјо сирење (100гр.)

130ден.

Пинџур (100гр.)

130ден.

Ајвар (100гр.)

130ден.

Кашкавал овчи (100гр.)

300ден.

Пиперка со павлака (100гр.)

140ден.

Кајмак (50гр.)

80ден.

Макало (100гр.)

90ден.

Маслинки (100гр.)

120ден.

Чварки (100гр.)

190ден.

02 306 2009