Гравче тавче (200гр.)

120ден.

Селско месо (300гр.)

400ден.

Филе Бигорски (300гр.)

свинско филе, сос од печурки, зеленчук

480ден.

Телешки мускул (220гр.)

520ден.

Рижото со пилешко (250гр.)

190ден.

Летна манџа (250гр.)

160ден.

02 306 2009