Помфрит (300гр.)

110ден.

Помфрит со сирење (300гр.)

140ден.

Пиперка лута (парче)

30ден.

Пиперка блага (парче)

30ден.

Пекарски компир (300гр.)

130ден.

Пекарски компир со сирење (300гр.)

160ден.

Нафора (200гр.)

100ден.

Ориз (100гр.)

60ден.

Лепиња (80гр.)

30ден.

Тартар сос (80гр.)

40ден.

02 306 2009