Храна & Пијалоци

Нашиот тим секогаш ги користи најдобрите состојки во подготовка на специјалитетите создавајќи едно поинакво кулинарско искуство, кое ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови. Нашата кујна располага со најмодерна современа опрема,со која нашиот готвачки тим приготвува најразлични деликатеси кои ќе ви приредат вистинско гастрономско уживање,а кога на истите ќе додадете и чаша добро вино,или некој друг пијалок од нашето богато мени – тогаш ја имате добитната комбинација за ослободување од стресното секојдневие.

02 306 2009