Скопско (0.33/05л)

100/110ден

Скопско - точено (0.33/05л)

110/120ден

Скопско Смут (0.33/05л)

100/110ден

Скопско Темно (0.33/05л)

100/110ден

Скопско Радлер (0.33л)

100ден

Скопско ИПЛ (0.33л)

100ден

Лашко (0.5л)

130ден

Амстел (0.5л)

130ден

Хајнекен (0.5л)

160ден

Стронгбоу златно јаболко (0.33л)

150ден

Стронгбоу црвени плодови (0.33л)

150ден

Хајнекен точено (0.4л)

160ден

02 306 2009