Палачинка со крем, плазма и банана (120гр.)

120ден.

Палачинка со мед и ореви (120гр.)

130ден.

Падобранец (60гр.)

100ден.

Трилече (60гр.)

100ден.

Баклава (80гр.)

120ден.

02 306 2009