За нас

Ана Кристи Бигорски е традиционален ресторан почнувајќи од далечната 1972 под Бигорски манастирот. Во 1991 почнува со работа во Лептокарија

MENU PDF

Целата наша храна е направена со љубов!

Работно Време

Работно време : од 08:00 до 00:00

02 306 2009